15900209494259
Hvilke magnetmaterialer bruges almindeligvis i permanentmagnetmotorer?
20-10-29

Syv store forskelle mellem børsteløs motor og kulbørstemotor

1. Anvendelsesområde
Børsteløs motor: det bruges normalt i udstyr med høje kontrolkrav og høj hastighed, såsom modelfly, præcisionsinstrumenter osv., som strengt kontrollerer motorhastigheden og når høj hastighed.

 

børstet motor: Normalt er kraftudstyret brugen af ​​børstet motor, såsom hårtørrer, fabriksmotor, emhætte til hjemmet osv., ud over seriens motorhastighed kan nå meget høj, men på grund af slid på kulbørstet, levetid er ikke så god som børsteløs motor.
2. Levetid
børsteløse motorer: Levetiden er normalt i størrelsesordenen titusindvis af timer, men levetiden på børsteløse motorer varierer meget på grund af forskellige lejer.
Børstet motor: der er normalt en børstet motor i den kontinuerlige levetid på hundreder til mere end 1000 timer, nå brugsgrænsen for at udskifte kulbørstet, ellers er det meget nemt at forårsage slid på lejet.
3. Effekt
børsteløs motor: Normalt kan digital frekvenskonverteringskontrol, stærk kontrollerbarhed, fra et par omdrejninger i minuttet, til titusindvis af omdrejninger i minuttet, være meget let at opnå.
Børstet motor: børsteløs motor starter generelt, efter at arbejdshastigheden er konstant, hastighedsregulering er ikke særlig let, seriemotoren kan også nå 20.000 RPM, men levetiden vil være relativt kort.
4. Energibesparelse
Relativt set vil den børsteløse motor, der styres af frekvenskonverteringsteknologi, spare meget energi end seriemotoren, den mest typiske er frekvenskonverteringsklimaanlægget og køleskabet.
5. Ved fremtidig vedligeholdelse skal den kulbørstede motor udskiftes, hvilket vil forårsage skade på motoren, hvis den ikke kan udskiftes.børsteløs motor har en lang levetid, som normalt er mere end 10 gange så lang som den børstede motor.
6. Støjen har intet at gøre med, om motoren er børstet eller ej, men afhænger hovedsageligt af koordineringen af ​​lejet og klik på de indvendige komponenter.
7 børstet motor refererer til, at motoren er jævnstrømsindgangen, controllerstyringen giver kun størrelsen af ​​strømmen kan reguleres;Den børsteløse motor er faktisk en trefaset vekselstrøm, som omdannes fra jævnstrøm til trefaset vekselstrøm af controlleren, og kobles af sensorhal-elementet i motoren for at få motoren til at køre normalt. Direkte sagt har den børsteløse motor længere levetid end den børsteløse motor, har en stærk start og sparer strøm, men controlleren har en højere pris end den børsteløse controller.

Hjem

Produkter

om

kontakt