15900209494259
Hvilke magnetmaterialer bruges almindeligvis i permanentmagnetmotorer?
20-06-17

Permanent magnetsynkron motor, og induktionsmotor (det vil sige induktionsmotor) er en almindelig vekselstrømsmotor. Permanentmagnet synkronmotoren er hjertet i strømsystemet.Det er en komponent, der integrerer rotation og statisk, elektromagnetisk ændring og mekanisk bevægelse for at realisere transformationen af ​​elektrisk energi og mekanisk energi.Dens dynamiske ydeevne er meget kompleks, og dens dynamiske ydeevne har en stor indflydelse på hele kraftsystemets dynamiske ydeevne.

 

Karakteristikaene for en permanent magnet synkronmotor er som følger: i stationær drift er der et konstant forhold mellem rotorhastigheden og elnettets frekvens n= NS =60f/ P, hvor F er elnettets frekvens, P er motorens polære logaritme, og NS kaldes den synkrone hastighed.Hvis frekvensen af ​​strømnettet er konstant, er synkronmotorens hastighed konstant i steady-state og har intet at gøre med belastningen.

 

Asynkronmotor, også kendt som induktionsmotor, er en slags vekselstrømsmotor, hvor det elektromagnetiske drejningsmoment genereres af samspillet mellem luftgabets roterende magnetfelt og rotorviklingens induktionsstrøm for at realisere omdannelsen af ​​elektromekanisk energi til mekanisk energi.Ifølge rotorstrukturen er asynkronmotor opdelt i to former: egernbur (asynkronmotor for egernbur), viklet asynkronmotor.

 

1. Forskellen mellem synkronmotor og asynkronmotordesign

Den største forskel mellem synkronmotor og asynkronmotor ligger i, om deres rotorhastighed er i overensstemmelse med statorens roterende magnetfelt.Motorens rotorhastighed er den samme som statorens roterende magnetfelt, som kaldes synkronmotor.Ellers kaldes det asynkronmotor.

 

Derudover er statorviklingen af ​​synkronmotor og asynkronmotor den samme, forskellen ligger i motorens rotorstruktur.Rotoren af ​​asynkronmotor er viklingen af ​​kortslutning, generere strøm ved elektromagnetisk induktion.Rotorens struktur er dog af synkronmotor er relativt kompleks, med DC excitationsvikling, så en ekstern excitationskilde er nødvendig for at indføre strøm gennem slæberingen. Derfor er strukturen af ​​synkronmotoren relativt kompleks, og omkostningerne og vedligeholdelsesomkostningerne er relativt høje.

 

2. Forskellen mellem synkronmotor og asynkronmotor i reaktiv effekt

 

Sammenlignet med asynkronmotor kan kun absorbere reaktive, synkronmotorer kan sende reaktive, kan også absorbere reaktive!

 

3. Funktioner og anvendelser af synkronmotor og asynkronmotor

 

Hastigheden af ​​synkronmotoren er synkron med den elektromagnetiske hastighed, mens hastigheden af ​​asynkronmotoren er lavere end den elektromagnetiske hastighed.Synkronmotorens hastighed vil ikke ændre sig, så længe den ikke taber trin, uanset belastningen.Hastigheden af ​​den asynkrone motor vil ændre sig sammen med ændringen af ​​belastningen. Synkronmotoren har høj præcision, men konstruktionen er kompleks, omkostningerne er høje, vedligeholdelsen er relativt vanskelig, og asynkronmotoren, selvom responsen er langsom, men nem at installere, bruge, og prisen er billig.Synkronmotorer bruges mest i store generatorer, mens asynkronmotorer næsten bruges i motorapplikationer.

 

Asynkronmotor, også kendt som induktionsmotor, er en slags vekselstrømsmotor, hvor det elektromagnetiske drejningsmoment genereres af samspillet mellem luftgabets roterende magnetfelt og rotorviklingens induktionsstrøm for at realisere omdannelsen af ​​elektromekanisk energi til mekanisk energi.Ifølge rotorstrukturen er asynkronmotor opdelt i to former: egernbur (asynkronmotor for egernbur), viklet asynkronmotor.

 

 

JIUYUAN har fordel på mikroAC synkronmotor, især højtemperatur 200°C synkronmotor og højspændings 400v 50K synkronmotor.Vores mikro AC synkronmotorer inkluderer ovnsynkronmotor, 220V/120V mikrobølgesynkronmotor, pladespillersynkronmotor, AC 100~120v synkronmotor, AC 220v~240v synkronmotor, synkronmotor til mekanisk dørlås, 2rpm~50rpm synkronmotor 50/6 , synkronmotor til husholdningsapparater osv. Isolationsklassen for små AC synkronmotorer er klasse E, klasse F, klasse H, klasse N.

Vi insisterer på teknologisk innovation og sikrer motorens pålidelige ydeevne.

 

JIUYUAN eget TUV, UL, 3C certifikat for mini AC synkronmotor.

Hjem

Produkter

om

kontakt