15900209494259
Hvilke magnetmaterialer bruges almindeligvis i permanentmagnetmotorer?
20-12-21

Hvorfor er mikrobørsteløse DC-motorer og mikrobørstede DC-motorer så nemme at kontrollere?

Ved anvendelse af motor,mikro børsteløse DC-motorer&mikrobørstede DC-motorerer meget nemme at kontrollere, hvorfor så?

Sammenlignet med AC-motorer er børsteløse mikro-DC-motorer og børstede mikro-DC-motorer drevet af jævnstrøm, såsom batterier eller AC/DC-strømomformere.Små børsteløse DC-motorer&små børstede DC-motorerkan styre hastigheden ved at ændre strømmen i ankerets vikling, mens AC-motorer kræver frekvensomformere for at ændre frekvensen.

Hastighedsstyringen af ​​de mikrobørsteløse DC-motorer og mikrobørstede DC-motorer kan forstås som styremomentet.Drejningsmomentet på de små børsteløse jævnstrømsmotorer og små børstede jævnstrømsmotorer er proportional med strømmen, så strømændringen i ankerstrømmen kan jævnt justere hastighedskontrollen, og effekten er god og enkel. AC-motor er et multivariabelt stærkt koblingssystem , så for at kontrollere behovet for frekvenskonvertering, det vil sige vektorstyring.

Derfor kan de små BLDC-motorer og små børstede DC-motorer styre hastigheden bedre end AC-motoren, og DC-motorens magnetfelt kan også styre hastigheden ved at styre excitationsstrømmen, hvilket er enkelt og bekvemt.

 

Hjem

Produkter

om

kontakt