15900209494259
Hvilke magnetmaterialer bruges almindeligvis i permanentmagnetmotorer?
20-09-01

Hvorfor starte en enfaset synkronmotor med kondensator?

Den trefasede synkronmotor er sammensat af statoren og rotoren, hvori statorviklingerne aktiveres for at generere et roterende magnetfelt, og fordi faseforskellen mellem to faser af den trefasede strømforsyning er 120, trefaset strøm genereres i viklingerne, når statorkernen er forbundet til den trefasede strømforsyning, og derved genereres et roterende magnetfelt.

 

Derefter vil det roterende magnetfelt og skærerotorens kobberstang generere den inducerede elektromotoriske kraft og derfor generere den inducerede strøm, på dette tidspunkt interagerer den inducerede strøm og magnetfeltet for at producere den elektromagnetiske kraft og genererer derefter det elektromagnetiske drejningsmoment. , når det elektromagnetiske drejningsmoment er større end belastningen af ​​motoren, rotationen.

 

Hvorfor har enfasede synkronmotorer brug for kondensator? Hovedårsagen er, at der ikke er noget roterende magnetfelt, så for at starte motoren er det nødvendigt at starte viklingen i serie. Formålet med at bruge kondensatoren er at lave de to viklingsstrømfaser forskel på 90 grader, hvilket genererer et roterende magnetfelt, så motoren kan starte og arbejde.

 

Hvorfor kan en enfaset synkronmotor ikke generere et roterende magnetfelt af sig selv?

 

Da den enfasede synkronmotorvikling er tændt, vil der, hvis der ikke er nogen seriekondensator i startviklingen, blive genereret et magnetfelt (pulserende magnetfelt) ved dens akse.Og dette pulserende magnetfelt er to magnetfelter af samme størrelse og modsatte hastigheder. Når først synkronmotormotoren er stoppet, genererer de to magnetfelter drejningsmoment i modsatte retninger af samme størrelse, og de to drejningsmoment udligner hinanden. Derfor starter man. den enfasede motor igen, er kondensatoren nødvendig for at yde assistance.Så længe den aktuelle faseforskel mellem motorens to viklinger er 90 grader, kan der genereres et roterende magnetfelt, og motoren kan startes igen.

 

JIUYUAN fokuserer på fremstilling og forskningovnens synkronmotor, højtemperatur synkronmotor, klasse N synkronmotor, klasse F synkronmotor, tyc 50 synkronmotor,50ktyz synkronmotor, 220v synkronmotor, 120v synkronmotor, synkronmotor for pladespiller, 400v AC synkronmotor, mekanisk dørlåssynkron motor.Vores synkronmotorer anvendes i vid udstrækning til husholdningsapparater.

Hjem

Produkter

om

kontakt